Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

daniel savu primarieA INTRAT ÎN CAMPANIE Senatorul Daniel Savu șochează, astăzi, printr-o declarație politică agresivă făcută pe holurile Primăriei Ploiești, atacându-l pe senatorul Andrei Volosevici cu un limbaj specific unei perioade de plină campanie electorală mioritică. Daniel Savu îl calomniază pe Volosevici, cu toate că nu este nici campanie electorală și nici nu ar avea un motiv de replică generat de fostul primar. Senatorul PSD spune că vrea să scape Ploieștiul de Volosevici, care ar fi, în opinia senatorului PSD, „o calamitate"! Totodată, Savu declară că privește spre viitor, dorind ca administrația ploieșteană să-și revină din „șocul produs de arestarea lui Iulian Bădescu". Culmea - fostul coleg de partid al lui Savu! Replica lui Volosevici nu s-a lăsat așteptată: „Savu subestimează inteligența ploieștenilor. Sau s-o fi decis reluarea proiectului Pensiei Municipale?”

„Să nu revină Volosevici la conducerea Ploieștiului, care, patru ani cât a fost primar nu a făcut nimic pentru orașul Ploiești! L-a avut pe Traian Băsescu președinte, pe Roberta Anastase la Camera Deputaților, pe Gabriel Sandu care fura de la Microsoft și de la Poștă, Nastasia la Ministerul Dezvoltării – n-a făcut nimic pentru orașul ăsta, doar a băgat banii în buzunar, și acum vrea să ne promită că face marea cu sarea. Vreau să scutesc ploieștenii de această calamitate. Vrem să facem proiecte ca lumea, cu oameni sănătoși, care poa să garanteze... tocmai de aia suntem preocupați ca administrația să-și revină din șocul produs de arestarea domnului Iulian Bădescu și să ducă proiectele înainte", a declarat Daniel Savu, pe holul Primăriei Ploiești, după ce a ieșit de la o discuție cu primarul interimar Iulian Teodorescu (PLR), la care a participat și deputatul Sebastian Ghiță.

Andrei Volosevici, pe Facebook: „Savu subestimează inteligența ploieștenilor"

volosevici

Senatorul Andrei Volosevici a reacționat după atacurile lui Daniel Savu, reproșându-i președintelui PSD că subestimează inteligența ploieștenilor prin aceste atacuri, amintindu-i, totodată, de proiectele pe care administrația PSD le-a promis, însă nu a putut să le ducă la îndeplinire. Iată declarația integrală a senatorului Andrei Volosevici:

„Astazi domnul senator, presedinte PSD Prahova, Daniel Savu, a declarat ca vrea sa scape Ploiestiul de Volosevici . E cumva singura preocupare a PSD din acest moment?

Politica, din nou politica, lasand la o parte faptul ca domnul senator, presedinte PSD Prahova, Savu subestimeaza inteligenta ploiestenilor. Afirmatii grave... Oare de acum se apuca de proiecte? Nu e cam tarziu?
Ma intreb spitalul de pediatrie-proiect ratat, intarzierea proiectelor europene, marirea gigacaloriei de la 160 la 234 lei, cumpararea de cladiri fara niciun folos pentru administratia locala si ploiesteni, marirea de taxe si impozite, fac parte din strategia PSD pentru a salva orasul si pentru bunastarea ploiestenilor?

Sau te pomenesti ca de astazi s-au decis sa demareze proiectul pensiei municipale?
Am un singur mesaj pentru domnul senator Savu: Faceti ceva, dar faceti! Au trecut trei ani. Cei care decid in 2016 sunt oricum ploiestenii, domnule presedinte al PSD!" – Pagina Facebook Andrei Volosevici.

Back To Top