Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

alina gorghiu ploiesti 1Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, a anunțat vineri, într-o conferință de presă organizată la Ploiești, că a definitivat propunerile inițiate pentru schimbarea statutului partidului, stabilindu-se o serie de criterii de integritate prin care un liberal din forul de conducere al partidului care este cercetat pentru fapte penale să fie suspendat din toate funcțiile deținute, ajungându-se, în cazul unei hotărâri definitive de condamnare din partea instanței, la demitere, însă nu și excluderea din partid.

„Dorim să venim în așteptarea electoratului din România și a celor care vor mult mai mult din politica românească. Nu va fi o schimbare de formă, nu va fi un simulacru, va fi o modificare de substanță, și credem noi că efectele se vor vedea pe termen scurt și pe termen lung", a declarat Gorghiu la Ploiești.

„Ponta nu a vrut să voteze legea de mărire a alocațiilor"

„Mărirea alocațiilor pentru copii este o mare realizare. Nu aș vrea deloc să pun în dreptul PNL – era o necesitate pentru România și pentru cei peste trei milioane de copii. Dacă vă uitați în UE, nivelul alocației era pe ultimul loc, era mizerabil. Fiecare pas e important, este o strategie pe care o avem în vedere, trebuie să fim coștienți că dacă strategia nu va conține mijloace, pârghii pentru o politică demografică sănătoasă, nu vom ajunge nicăieri nici cu dublarea alocațiilor. Din păcate, am bătut la uși închise în PSD.

Este o glumă proastă că premierul susține măsura, atâta vreme cât în sala de plen și-a scos cartela și nu a votat. Dar cel mai îngrijorător lucru pe care vreau să vi-l transmit este că a anunțat faptul că nu știe dacă are bani pentru aceste alocații începând cu anul viitor. Mă bucur că anul acesta spune că are bani - și noi am spus nu o dată de unde să aloce și cum - și vă asigur că dacă spune că la anul nu are bani îl invit să plece de la guvernare și promit oamenilor că un guvern liberal găsește de unde să aloce acești bani. Ar fi culmea să ne batem joc de acest lucru.
Vreau să văd ziua în care legea va fi publicată în Monitorul Oficial fără să existe o ordonanță de prorogare a acestei majorări de alocații", a declarat Alina Gorghiu.

Despre cazul Șova „pasăre rară”

Copreședintele PNL critică situația din Senatul României catalogată drept „fără precedent", în ceea ce îl privește pe senatorul Dan Șova. Gorghiu consideră că PSD și președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, „joacă o farsă cetățenilor României" prin faptul că se găsesc soluții de tergiversare a cererii DNA:

„În Senatul României se înregistrează o situație fără precedent. De peste două luni, PSD și președintele Senatului, în opinia mea, joacă o farsă cetățenilor României care privesc la un spectacol foarte ieftin. Suntem păcăliți toți cetățenii acestei țări care nu beneficiază de statutul de „Rara avis" pe care domnul Șova îl are. Opoziția nu face demersuri pentru că este vorba despre domnul Șova, ci pentru că este vorba despre încălcări sistematice ale Constituției României. Încercăm să repunem în normalitate această situație incredibilă de la Senat. Tăriceanu are o singură soluție: să redacteze hotărârea prin care să constate că numărul de voturi a fost suficient pentru a se aproba solicitarea DNA de a se merge cu cererea de arestare în fața instanței de judecată.

Să nu se cadă în capcana pe care domnul Tăriceanu încearcă să o arunce în spațiul public, că sunt abuzuri peste abuzuri. Îi cer ca dacă sunt abuzuri să le sesizeze organelor competente", a declarat Alina Gorghiu, președintele PNL, într-o conferință de presă la Ploiești.

.be" target="_self">Video conferință

Back To Top