Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Politic

voloseviciSenatorul Andrei Volosevici critică autoritățile locale ploieștene, acuzându-le de neglijență în ceea ce privește alocarea și gestionarea spațiilor pentru instituțiile de învățământ preșcolare din municipiul Ploiești. Totodată, Andrei Volosevici dezvăluie pe pagina personală de Facebook un proiect prin care urma să se amenajeze, în clădirea de pe Bulevardul Independenței, în vechiul sediul al Conpet, o grădiniță.

Discuțiile între Primăria Ploiești și Conpet erau avansate în perioada sfârșitului de mandat al lui Andrei Volosevici, însă de atunci nu s-a mai întâmplat nimic în sensul ducerii la bun sfârșit al proiectului. „Probabil pentru că era un proiect Volosevici", concluzionează fostul primar pe pagina Facebook. Senatorul ploieștean spune că va propune consilierilor liberali ca în ședința din 28 mai, când se va forma comisia de negociere pentru contractul de închiriere al grădiniței UPETROM, să se discute și despre negocierea cu societatea CONPET pentru amenajarea grădiniței de pe Bulevardul Independenței

Iată postarea integrală

Si pentru ca tot am citit astazi in presa despre crese care nu mai au contract de inchiriere de luni de zile prin inconstienta si neglijenta autoritatilor locale, doresc sa va povestesc in continuare despre nepasarea fata de ce reprezinta crearea de institutii de invatamant prescolar ( ma refer la acea parte de care trebuie sa se ocupe primaria, adica la asigurarea spatiilor).
In anul 2012 am lasat aproape finalizata o discutie intre Consiliul de Administratie CONPET si o comisie formata din consilieri locali privind plata unei chirii modice pentru ce reprezenta un contract de locatiune intre primaria Ploiesti si CONPET SA ce viza spatiul situat pe Bulevardul Independentei (vechiul sediu al CONPET, vis-à-vis de Colegiul National Mihai Viteazul).
A fost un proiect dat uitarii (probabil doar pentru ca era un proiect Volosevici), dar, pe fond, spatiul de acolo este ideal pentru desfasurarea activitatii unei gradinite compuse din doua grupe cu program prelungit .
Concret, voi propune colegilor mei din Consiliul Local ca in sedinta din 28 mai aceiasi comisie care va negocia inchirierea referitoare la cladirea UPETROM sa negocieze si inchirierea referitoare la cladirea CONPET mai sus amintita.
Mentionez ca investitiile pentru a se putea desfasura o astfel de activitate acolo sunt nesemnificative si ca trebuie sa luam serios in calcul faptul ca este nevoie de spatii pentru gradinite in zona centrala a orasului.

Back To Top