Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

pnl fenichiu danielescuConsilierul județean Marius Fenichiu a declarat, într-o conferință de presă organizată miercuri de către PNL Prahova, că documentul depus la mapa de ședință de luni, prin care se cerea, în numele USL, validarea lui Victor Petrescu în funcția de consilier județean, poate fi un document penal. Fenichiu argumentează spunând că ștampila USL nu poate fi aplicată pe un document decât dacă acesta conține semnăturile celor trei președinți ai partidelor care au format această structură. pe când, în documentul depus la mapele consilierilor există două semnături neasumate, lipsind, oricum, a treia, respectiv a președintelui PNL. Victor Petrescu a fost propus de către PSD pentru validare după ce consilierul județean Laurențiu Mitrea a demisionat din funcție.

„Dincolo de faptul că nu exista acordul liberal pentru validarea acestui mandat, nu exista nici viza secretarului care era necesară. Am o copie a adresei pe care au prezentat-o ei la mapă. Poate exista o problemă penală – au folosit ștampila USL, fără drept, cu două semnături care nu știm ale cui sunt. Ștampila USL trebuia să fie pusă numai după ce există cele trei semnături ale președinților celor trei partide componente. Ei spus că sunt ale PC și PSD, dar ale cui de la PC și PSD nu spun. Acesta este un lucru grav", a declarat Marius Fenichiu.

victor petrescu

Back To Top