Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

mircea rosca retinutVineri seara, pe adresa redacției, s-a primit un mail de la o adresă denumită „Roșca Penalul" în care erau prezentate câteva printscreen-uri ale unui dialog particular între deputat și o doamnă. APH, ca și alți colegi din presă, a ales să nu ia în considerare mailul care, chiar dacă are un conținut obscen numai bun de „savurat" în presa mondenă, reprezintă, totuși, o coversație privată din contul lui Roșca. Iată comunicatul fostului președinte al PNL Prahova publicat pe Facebook, după ce a reluat „controlul" propriului cont de Facebook:

Dragi prieteni! Ma simt nevoit sa va informez ca am trecut in ultimele aprox 48 de ore, printr.o situatie extrem de neplacuta.Noaptea trecuta mi.a fost violat contul de facebook si 24 de ore s.a aflat in posesia infractorilor ,care si.au permis sa posteze in numele meu ,un mesaj care sa ma puna intr.o lumina proasta.

Am fost pus in situatia disperata de a renunta definitiv la cont , prin anulare, dar imi era foarte greu, gandindu.ma la voi cei aprox 5.000 de prieteni.

Multumesc si pe aceasta cale procurorilor DIICOT (institutia unde am depus reclamatia) care m.au linistit si ajutat sa recuperez contul, indrumandu.ma sa urmez pasii corecti.

M.au asigurat ca infractorii vor fi prinsi relativ repede si sunt premise, pentru ca acesti delicventi transmit in continuare tot felul de mesaje amenintatoare si defaimatoare, atat mie cat si unor reprezentanti media. Daca ar fi sa.mi reprosez ceva, ar fi faptul ca in toata cariera mea , m.am increzut in oameni si am incercat sa promovez prea repede tineri ce pareau de perspectiva , sarind prea repede peste etapele maturizarii......Am sa va tin la curent cu rezultatul anchetei"

Back To Top