Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

adrian nastaseAdrian Năstase, fostul premier al României și fost deputat de Prahova, crede că acțiunea penală împotriva premierului Victor Ponta este o măsură care creează instabilitate politică în România. Năstase crede că există o „operațiune" pornită de niște persoane care nu s-au gândit la implicațiile strategice pentru România, acționând numai după interese personale sau de clan. Iată postarea lui Adrian Năstase:

Pe fond, am acceeasi părere cu cei mai multi dintre voi in ceea ce priveste declansarea actiunii penale impotriva premierului Ponta. Mă călăuzeste vechea intelepciune – cui prodest? Este destul de clar obiectivul urmărit. Ajung insa la o concluzie tristă. Nu suntem capabili de coabitare politică. Explicam aceste mecanisme in cartea mea „Cele două Românii". Si in alte tari există segmentări politice, „tabere" opuse dar ele pot convietui pasnic in asteptarea urmărorului moment electoral.

La noi acest lucru este imposibil. In 2004, Traian Băsescu dădea ca argument pentru alegerea lui ca presedinte riscul ca intreaga putere să fie strânsă la nivelul PSD – care, la acel moment detinea guvernarea. După ce a fost ales presedinte – in conditiile cunoscute – el a folosit „solutia imorală" (santajul cu alegeri anticipate impotriva PUR si UDMR) pentru a infrânge votul la parlamentare si pentru a impune „guvernul său". Din aceleasi motive a atacat presedintii celor doua Camere, care apartineau PSD.

Textul integral pe blogul lui Adrian Năstase

Back To Top