Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Evenimentul care a ţinut prima pagină a ziarelor săptămâna trecută s-a dovedit acum a fi o făcătură de presă şi atât. În semn de mulţumire pentru că le-a fost rezervat un spaţiu pentru defăşurarea activităţilor, cei de la Academia Oamenilor de Ştiinţă (AOSR) i-au acordat lui Traian Băsescu titlul de “membru de onoare al Academiei Oamenilor de Ştiinţă din România”.

 

Ulterior, într-un comunicat postat pe site-ul Presedinţiei, Cotroceniul a precizat că AOSR nu a avut acordul său pentru a-i acorda acest onor preţedintelui Băsescu: “Cu privire la propunerea Academiei Oamenilor de Ştiinţă din România ca preşedintele Traian Băsescu să devină membru de onoare, Administraţia Prezidenţială precizează că iniţiativa nu a primit acordul Preşedintelui sau al instituţiei prezidenţiale".

 

 

“Preşedintele Traian Băsescu consideră că acordarea unui sediu şi promulgarea unei legi sunt obligaţii de serviciu care nu trebuie răsplătite cu titluri academice”, se mai arată în comunicatul respective. Băsescu le-a mulţumit, totuşi, membrilor AOSR pentru iniţiativă, dar a anunţat public faptul că “nu poate accepta titlul de membru de onoare al AOSR”.

Back To Top