Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Politic

miting pnl ploiesti 12 iunie 2015PNL a organizat un miting în centrul municipiului Ploiești, protestul având rolul de a susține moțiunea de cenzură împotriva guvernului Ponta prezentată vineri, în Parlament. Potrivit Jandarmeriei, la protest au fost prezenți în jur de 300 de oameni.

„A fost un protest împotriva guvernului Ponta, un guvern care nu își respectă promisiunile făcute în fața alegătorilor, și aici mă refer, în mod special, la ceea ce s-a întâmplat în Diaspora, în urma alegerilor prezidențiale – au promis ăc vor soluționa această situație și nu au făcut-o. Mai mult, am observat în ultimele zile declarații făcute de reprezentanți importanți ai Guvernului care au adus jigniri românilor din Diaspora.  

adrian dobre sebastian danielescuProblema este că acești oameni nu numai că gândesc aceste lucruri, dar sunt sigur că aceste discuții există în sediile lor de partid, este atitudinea pe care PSD o are față de oamenii plecați în străinătate și față de proprii cetățeni. Nu este singura problemă pe care acest guvern o are – presa internațională, ca și presa românească este plină de editoriale cu privire la situația lui Ponta, care a primit acuze de la instituțiile statului cu privire la activitățile sale ante și din timpul guvernării. Nu ne dorim să avem astfel de guvernanți, nu ne dorim să avem astfel de miniștri”, a declarat consilierul județean Adrian Dobre.

Declarație video integrală

.be" target="_self">AICI

Back To Top