Categorie: Politic

donald constantin telegramaDonald Constantin, unul dintre candidații la funcția de președinte al PSD Ploiești, a criticat în termeni duri modul în care este condusă, în momentul de față, organizația municipală a partidului.

Donald îi reproșează, în mod direct, președintelui interimar, deputatul Ion Eparu, că a reușit să îndepărteze lumea de PSD Ploiești, considerând că a „reușit să irosească toată munca depusă de organizație în ultimii trei ani".

„Din informațiile care le am, de când domnul Ion Eparu conduce organizația, tinerii și o parte a oamenilor de bază ai partidului refuză să se mai implice în activitatea politică. Domnul Eparu s-a grăbit să facă alegeri în organizațiile din cartier, fără să facă public acest lucru, crezând că poate câștiga dacă își va pune anumiți oameni în fruntea acestor organizatii. S-a înșelat!
Din aceste cauze, acum sunt oameni care nu vor să mai audă de PSD Ploiești.

A reusit să irosească toată munca depusă de această organizație în ultimii trei ani. Pe străzile Ploieștiului, din păcate, pe domnul deputat Eparu l-am văzut ultima dată în campania electorală din 2012. Este de înțeles, având în vedere faptul că dânsul locuiește în Ariceștii Rahtivani.
Eu îmi doresc o mai mare implicare a tinerilor în viața partidului, ca împreună cu aceștia și cu membrii de bază sa formăm o echipă. PSD Ploiești riscă în acest moment să se întoarcă cu cel puțin 10 ani în urmă", a declarat Donald Constantin, citat de phon.ro

Back To Top