Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Politic

gabriel opreaPreședintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, vineri, că nu era momentul pentru votarea legii pensiilor speciale pentru parlamentari. Vicepremierul și-a argumentat poziția prin faptul că încrederea românilor este din ce în ce mai scăzută aleșii neamului.

"Parlamentul este printre ultimele instituţii din România în ceea ce priveşte încrederea românilor. Din păcate, nu cred că este un moment prielnic pentru această lege (privind indemnizaţiile speciale pentru parlamentari, n.n.). (...) Dacă românii aveau mai multă încredere în Parlament, nu era nicio problemă", a declarat Oprea, conform stiripesurse.ro.

Întrebat dacă parlamentarii UNPR au votat proiectul de lege, Oprea a menţionat: "Cred că v-am răspuns deja la întrebare".

Aleșii au aprobat în plen comun , marți, proiectul privind pensiile speciale ale parlamentarilor cu 303 voturi ''pentru'', 124 ''împotrivă'' şi două abţineri.

Back To Top