Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Politic

bianca boraBianca Bora anunță, într-o postare pe blogul personal, că se retrage din fruntea organizației Tineretului Național Liberal Prahova. Bora a luat această decizie după ce, în urmă cu două săptămâni, o parte dintre membrii Biroului TNL Prahova a ales să demisioneze. Bianca Bora vorbește, pe blogul său, despre „niște tineri și seniori care au ales acum o altă cale", considerând, totodată, că exprimarea liberă a gândurilor i-a deranjat pe „cei care nu au păreri, oamenii mici cu loc de muncă instabil, care sunt speriați și consideră că exprimarea liberă a gândurilor reprezintă un act de sabotaj și de trădare".

„Am adus lângă mine tineri speciali, cu ajutorul cărora TNL Prahova s-a făcut remarcat, uneori chiar aplaudat. Mi-am îndeplinit mandatul care mi-a fost încredințat cu responsabilitate, dedicare și implicare totală și, uitându-mă în urmă (așa cum e bine să o facem fiecare dintre noi în momente delicate) nu am regrete.

Nu am greșit, având încredere în niște tineri și în niște seniori, care au ales acum o altă cale. Nu am greșit încercând să răsplătesc competența și nu șulfăneala (tradusă prin vechimea în partid). Nu am greșit nerecompensând material munca tinerilor, ci alegând să construiesc relații solide, bazate pe cu totul alte valori", scrie Bianca Bora.

„Am observat că blogurile sperie. Îi sperie atât pe cei care nu au păreri, cât și pe cei care au, dar cărora le e frică să asume responsabilitatea susținerii lor; îi sperie pe oamenii mici, care trebuie mereu să se poziționeze de partea majorității; îi sperie pe cei care consideră funcțiile totul; îi sperie pe cei care au un loc de muncă instabil; îi sperie pe cei care consideră exprimarea liberă a gândurilor un act de sabotaj și de trădare.

E loc în politică și de oameni liberi. Când voi considera că nu mai e așa, voi pleca definitiv. Momentan, rămân membru al Comitetului Județean Executiv PNL Prahova, membru al Biroului Județean Permanent PNL Prahova și vicepreședinte TNL România. Fiindcă nimeni nu e de neînlocuit și pentru că am înțeles mult mai multe decât crede majoritatea, mă retrag din funcția de Președinte TNL Prahova" – blog Bianca Bora.

Back To Top