Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Adunarea Generală a Organizaţiei judeţene Prahova a Partidului Iniţiativa Naţională a ales, săptămâna trecută, noua structură de conducere a filialei. În prezenţa preşedintelui acestei formaţiuni politice, Lavinia Şandru, Răzvan Ionuţ Tănase a fost reales lider al Organizaţiei Prahova al PIN.

Experimentaţi, eficienţi, credibili

“Perioada de peste doi ani care ne desparte de următoarea confruntare electorală importantă reprezintă o uriaşă oportunitate pentru reorganizarea Filialei PIN Prahova. Construirea unei echipe solide, formată din oameni experimentaţi, eficienţi şi credibili, lideri de filiale locale, poate să aducă forţa de care partidul are nevoie. PIN Prahova are nevoie de organizare şi de mobilizare care să ţină cont în mod pragmatic de schimbările apărute în structura electorală”, a spus Răzvan Tănase.

Viitorul Laviniei Şandru

Prezentă la acţiune, Lavinia  Şandru, preşedintele Partidului Iniţiativa Naţională, a spus că "PIN va fi un partid social-ecologist": Şandru crede că “ecologia este o chestiune de viitor”. “Trebuie, în primul rînd, să facem educaţie în acest sens şi să schimbăm mentalitatea oamenilor", a precizat preşedintele PIN. Lavinia Şandru a mai spus că PIN este “singurul partid în care niciun membru nu are probleme cu justiţia" şi că "niciodată nu voi abdica de la principiile mele de a-mi face treaba cu onestitate şi de a nu avea obligaţii de niciun fel la nimeni". În acest moment, PIN Prahova are peste 1.000 de membri şi 12 consilieri locali.

Cine este Răzvan Tănase?

Liderul PIN Prahova, Răzvan Tănase, are 31 de ani şi vine de la Boldeşti Scăieni. Este doctorand în Tehnologia construcţiei utilajului petrolier la UPG Ploieşti, iar timp de mai mulţi ani a activat ca vicepreşedinte şi preşedinte al Ligii Studenţilor, atât la UPG, cât şi la nivel naţional. El se află la al doilea mandat şi în cadrul Consiliului Local Boldeşti Scăieni, fiind membru al Comisiei 1 Buget-Finanţe.

Back To Top