Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

cl ploiesti ian 2016Vineri, în Consiliul Local Ploiești a fost luat în discuție, pentru a patra oară, un proiect de hotărâre prin care s-ar fi supus votului consilierilor validarea mandatului unui consilier local nou, în persoana lui Gheorghe Cucu.

Comisia de analiză a documentelor depuse în vederea validării consilierului Gheorghe Cucu (Fost PPDD, actual UNPR, după fuziunea celor două formațiuni politice) s-a pronunțat în favoarea prorogării proiectului de hotărâre, reprezentantul comisiei, în persoana consilierului PSD George Botez, afirmând că membrii au decis în unanimitate amânarea discutării validității, urmând să se solicite un punct de vedere Direcției Juridice din Primăria Ploiești.

„S-a depus o adresă fără număr prin care se confirmă fuziunea UNPR PPDD, neînregistrată la registratura Consiliului Local, membrii comisiei, în unanimitate, decid prorogarea discutării validității, propunem prorogarea discutării proiectului de hotărâre" -

.be" target="_self">VIDEO AICI

Jocuri de culise

În spatele acestor decizii stau, însă, jocuri de culise cu miză importantă, în care majoritatea fragilă pe care PSD și ALDE o dețin în cadrul Consiliului Local Ploiești poate fi zdruncinată serios în cazul în care UNPR se decide să se alăture, la votarea proiectelor, consilierilor liberali.

Totodată, pentru a înțelege scenariul, trebuie menționată și următoarea informație primită pe surse vineri:

Comitetul Național Executiv al UNPR a hotărât ca județul Prahova, alături de Dâmbovița, Giurgiu, Argeș, Ialomița, Călărași și Teleorman, să aibă liber la alianțe pentru alegerile locale, cu oricine va dori organizația locală în cauză. Cu alte cuvinte, UNPR poate, la nivel de Ploiești, să facă o surpriză neplăcută PSD, prin ruperea a ceea ce, odată, s-a numit Alianța de Centru Stânga.

Back To Top