Categorie: Politic

daniel niculae anunt candidaturaÎn cadrul Comitetului Executiv Național al UNPR a fost validat candidatul acestei formațiuni politice pentru Primăria Ploiești, în persoana lui Daniel Niculae, președintele UNPR Prahova. Totodată, organizația județeană UNPR Prahova și-a asumat un rezultat de minim 15 la sută la nivel județean în cadrul alegerilor locale. Peste 90 la sută dintre organizațiile UNPR din regiunea Muntenia vor candida separat de PSD în cadrul alegerilor locale din iunie.

„Sunt câteva elemente care m-au determinat să cer mandatul de candidatură colegilor din organizație pentru a-l propune la nivel național. La fel ca și ceilalți cetățeni, constat că nu s-a înțeles nimic din ceea ce își dorește cetățeanul, în continuare oamenii politici abordează problematica municipiului Ploiești numai prin atacuri la persoană, în loc să vedem astăzi, pentru ploieșteni, soluții aplicate izvorâte din discuțiile cu cetățenii, și nicidecum jocuri politice murdare.

Ploieștiul trebuie să aibă un primar care să le reprezinte interesele ploieștenilor, pentru că în esență, plătitorii de taxe și impozite, când dau un mandat omului politic, trebuie să fie reprezentați în administrația locală. Am făcut apel către toți factorii politici implicați în administrația locală să se întâlnească și să găsească soluții pentru cetățeni, să se lase partea politică la ușa instituțiilor care reprezintă administrația locală. Răspunsul a fost zero. Atunci am fost determinat, în urma consultărilor cu colegii, să îmi asum această candidatură.

Consider că Ploieștiul are nevoie de un management sănătos care să aducă plus-valoare cetățenilor și nicidecum să avem parte de o administrație care a dus astăzi Ploieștiul în pragul falimentului.
Constat cu stupoare că și acum consilierii locali se bat pentru funcții și pe ultima sută de metri, în loc să îi vedem că se bat pentru soluții.

Programul meu va cuprinde un proiect pentru opt ani, cu investiții pentru ploieșteni, astfel încât să nu ne mai fie rușine când vizităm alte orașe, cum ar fi Brașovul sau Iașiul. Partidele politice propun aceiași candidați de serviciu la Primăria Ploiești. Trebuie un suflu nou, este nevoie de o schimbare pentru a nu se mai ajunge în situația în care se află astăzi municipiul Ploiești", a declarat Daniel Niculae, candidatul UNPR la Primăria Ploiești.

.be" target="_self">DECLARAȚIE VIDEO DANIEL NICULAE

Back To Top