Categorie: Politic

marius fenichiu 3 febr 2016Marius Fenichiu, fost secretar general al PNL Prahova, a susținut o conferință de presă la Ploiești, în noua sa calitate de candidat independent la Primăria Ploiești. Marius Fenichiu a ținut să precizeze că a primit oferte de a se înscrie în mai multe partide politice, oferte pe care însă le-a refuzat. Fenichiu a ținut să sublinieze și faptul că nu este susținut de nici un om politic cu cheltuielile legate de sediul de campanie, făcând referire la speculațiile din presă legate de sursele prin care își poate permite un spațiu de campanie într-o zonă scumpă a Ploieștiului (Parte 7 etaje):

„Nu mă susține nimeni, nu am pe nimeni în spate decât oameni onești, neinteresați politic, care nu fac parte din nici un partid politic. Nu sunt un om bogat, iar acest spațiu nu mă costă nimic. Este al unei persoane fizice care mi l-a oferit drept sprijin pentru această campanie electorală. Am un contract de comodat de la o persoană fizică", a ținut să precizeze Marius Fenichiu.

„Am făcut plângeri penale împotriva lui George Ionescu, Ion Luchian, Andrei Volosevici, Vasile Blaga și Alina Gorghiu pentru faptul că cei care au intenționat să candideze la Primăria Ploiești din partea PNL trebuiau să plăteasca fiecare 4000 de euro. Sondajul era realizat de una dintre firmele lui Vasile Blaga. Eu am refuzat să plătesc. Dacă nu se punea problema sondajului, eu și azi eram alături de Andrei Volosevici" a declarat Marius Fenichiu, candidat independent la Primaria Ploiesti.
Urmărește

.be" target="_self">VIDEO DECLARAȚIE Marius Fenichiu

Back To Top