Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

dumitrescuCo-preşedintele PNL Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu, efectuează în aceste zile o vizită de lucru în SUA, alături de preşedintele partidului, Alina Gorghiu. Pe pagina de Facebook a politicianului a fost menţionată întâlnirea cu Donald Rumsfeld, fost Ministru al Apărării SUA în administraţia Preşedintelui Gerald Ford (1975 - 1977) şi în administraţia Preşedintelui George W.Bush (2001 - 2006).

"Este un fin cunoscător al situaţiei de securitate din cele mai fierbinţi zone ale lumii şi unul dintre cei mai importanţi promotori ai colaborării dintre România şi SUA în domeniul militar. În ultimul mandat de ministru al lui Donald Rumsfeld, România a devenit membru NATO. O personalitate cu forţă şi viziune, un prieten al României" a fost comentariul senatorului, postat pe pagina de Facebook.

Acesta a mai anunţat tot pe reţeaua de socializare că la Washington s-a mai întâlnit cu Roger Wicker, senator republican de New Jersey, şi cu Tom Cotton, senator republican de New Jersey.

Back To Top