Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

unprPreşedintele interimar al UNPR, Neculai Onţanu, a declarat luni că partidul ar putea vota legea privind alegerea primarilor în două tururi de scrutin, afirmând că există o anumită neîncredere în partenerii de alianţă, PSD, din cauza unor declaraţii făcute recent.

"Au fost exprimate poziţii în care UNPR ar putea să susţină alegerea primarilor în două tururi de scrutin. Există o anumită neîncredere în partenerii noştri din alianţă dată şi de declaraţii recente ale unor lideri ai PSD", a afirmat Onţanu, după şedinţa conducerii UNPR.

El a criticat intenţia PSD de a atrage parlamentari ai Uniunii, afirmând că aleşii UNPR nu vor pleca din partid.

Neculai Onţanu a precizat că de la semnarea protocolului UNPR –PSD - care stipulează că UNPR susţine alegerea primarilor într-un singur tur - au existat atitudini ''neprietenoase'' ale social-democraţilor faţă de UNPR, iar partidul a decis să nu excludă posibilitatea susţinerii alegerilor în două tururi de scrutin, aşa cum a propus PNL.

''Între timp au avut loc atât pe plan judeţean, cât şi la nivel central, atitudini neprietenoase cu privire la UNPR. Iar unele organizaţii judeţene, unii colegi au anunţat că nu excludem această posibilitate de a susţine o lege care să presupună votul în două tururi. Nu am luat încă o hotărâre cu privire la acest lucru. Dar sperăm ca protocolul pe care îl avem încheiat cu PSD şi pe care îl susţinem în continuare să se desfăşoare în bune condiţii de amiciţie electorală, nu de confruntare'', a spus Onţanu, chestionat în legătură cu ce s-a schimbat între PSD şi UNPR de la semnarea protocolului până în prezent.

Întrebat de ce PSD prezintă neîncredere pentru UNPR, Neculai Onţanu a făcut referire la declaraţii ale preşedintelui PSD, Liviu Dragnea.

''Ne-am micşorat încrederea (în PSD-n.r.) vizavi de declaraţiile domnului preşedinte Liviu Dragnea, total incorecte. A fost o declaraţie pe care cred că şi domnul Dragnea o regretă, aceea de a încerca să preia de la UNPR parlamentari. Nici un parlamentar de la UNPR nu pleacă la PSD, rămân în cadrul UNPR (...) aici se identifică ca proiect politic. (...) Probabil că şi domnia sa o regretă (declaraţia - n.r.)'', a afirmat preşedintele interimar al UNPR.

Onţanu a suţinut că dacă în cadrul formaţiunii se va contura o majoritate care va susţine alegerile în două tururi de scrutin, această decizie va fi respectată.

mediafax.ro

Back To Top