Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

geoana apostolache gherman campinaMihai Apostolache, preşedintele PSRO Prahova a anunţat, în cadrul unei conferințe de presă la care a participat și președintele partidului, Mircea Geoană, că activitatea partidului se va axa pe atragerea în partid a oamenilor de calitate, în special a celor care nu s-au implicat până acum în politică sau a celor care au făcut politică, dar nu au deţinut funcţii.

„Noi nu ne-am constituit doar pentru alegerile locale. Misiunea partidului este pe termen lung şi atunci plecând de la dorinţa de schimbare a clasei politice vreme să oferim şansa care nu au putut să se exprime până acum politic să facă acest lucru. O candidatură la Primăria Ploieşti înseamnă foarte mult pentru cineva care nu a făcut politică. Sigur poate nu câştigă alegerile, dar cu siguranţă acel om dobândeşte notorietate profesională", a susţinut Mihai Apostolache.

Avocata Nicoleta Gherman a fost prezentă în cadrul conferinței, aceasta anunțând că este candidatul PSRO pentru primăria municipiului Câmpina.

.be" target="_self">VIDEO declarații conferință Mihai Apostolache, Nicoleta Gherman

Back To Top