Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

radu popescuSâmbătă, 12 martie 2016, la Camera de Comerț și Industrie Prahova a avut loc evenimentul de lansare a candidaturii lui Radu Popescu la Primăria Ploiești. Evenimentul s-a derulat sub logo-ul campaniei lui Radu Popescu - #picăturadebine. Radu Popescu a mai candidat la funcția de primar al municipiului Ploiești în anul 2008.

„Le mulțumesc tuturor celor care mă susțin, celor care cred în picătura de bine. Această picătură este de multă vreme în fiecare dintre dumneavoastră. Conceptul acestei picături de bine reprezintă o acțiune, o implicare, o revoltă internă. Probabil că toți am așteptat o picătură care să se reverse peste pahar. Acea picătură a dus către atitudine, către acțiune, către dorința de schimbare a mentalității.

Picătură cu picătură, împreună, putem realiza o mare. Picătura de bine poate fi orice cetățean care are principii și o morală sănătoasă poate să fie picătura de bine.

Avem nevoie de revitalizarea acestui oraș. Îmi doresc să avem atitudine fiecare dintre noi. Am fost întrebat dacă poate un candidat independent să facă față unui sistem politico-administrativ greoi, cu influențe și interese. Cred că lucrurile sunt simple. Răspunsul meu este ferm - numai împreună cu dumneavoastră. Biroul meu va fi orașul, în spatele meu sunt cetățenii, cei cu care trebuie să guvernăm, care vor avea atitudine, care vor fi dornici de acțiune, ca să facem ceva în acest oraș. Numai împreună putem reuși să avem ceea ce ne dorim, un oraș al normalității. Un oraș în care să respirăm aer curat. Să avem străzi normale, să avem dotări în spitale, să avem condiții normale de trai.
Într-un oraș măcinat de nepăsare, mistuit de probleme, primarul trebuie să fie garantul corectitudinii, pentru o viață normală, așezată sub auspiciile firescului.

Azi nu îmi lansez o simplă candidatură, astăzi lansez un angajament - sunt Radu Popescu și sunt dornic să fiu alături de voi picătura de bine, care să reprezinte seriozitate, picătura care să spele obrazul incompetenței, nepăsării și indolenței. toate aceste picături pot genera un șuvoi care să dărâme barajele nepăsării, ale incompetenței", a declarat Radu Popescu, candidat independent pentru Primăria Ploiești.

Back To Top