Categorie: Politic

catalina bozianuPreședintele MP Prahova, Cătălina Bozianu, a criticat PSD, PNL și ALDE, catalogându-le drept partide „vechi", cu politicieni care se află într-o stare permanentă de non-combat la nivelul Consiliului local Ploiești. „Singurii pierzători sunt ploieștenii, vechile partide trebuie să își asume ultimii patru ani de administrație proastă", a declarat Cătălina Bozianu, candidatul Mișcării Populare la Primăria Ploiești.

„Mișcarea Populară susține un parteneriat real cu ploieștenii și prahovenii. Din păcate, la Ploiești, politicienii din vechile partide, PSD și PNL, dovedesc că nu sunt capabili să susțină un parteneriat onest cu ploieștenii.

Fac un apel către toți politicienii din ambele partide: Fiți cinstiți cu ploieștenii. Și PSD, și PNL, împreună cu ALDE, trebuie să își asume fără rezerve eșecurile primăriei din ultimii patru ani. Împreună să își asume rateurile. Știm că vechile partide se află în Consiliul Local Ploiești într-un non-combat, din care singurii pierzători sunt ploieștenii. Singura forță reală de opoziție din Prahova este Mișcarea Populară. Noi alegem să fim parteneri cu oamenii, nu cu vechile partide", a declarat Cătălina Bozianu.

 

Back To Top