Categorie: Politic

toader savin ganea 21 martie 2016Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, a anunțat, într-o conferință organizată la sediul partidului, rezultatul sondajelor și a analizelor interne care au stabilit că cel mai potrivit candidat al PSD pentru Primăria Ploiești este Cristian Ganea. Acesta ocupă în prezent funcția de viceprimar cu atribuții de primar al municipiului Ploiești.

Totodată, președintele PSD Prahova a prezentat echipa de campanie a partidului la nivel județean, din care face parte și primarul orașului Bușteni, Emanoil Savin. Savin a părăsit recent PNL, alăturându-se echipei PSD Prahova.

„În urma analizelor interne, atât la nivelul organizației, cât și la București, am decis ca domnul Cristian Ganea să fie candidatul PSD pentru Ploiești. Domnul Ganea este un om al faptelor, nu al vorbelor. Asta cere societatea de la un edil. L-ați văzut tot timpul prezent pe șantierele din municipiul Ploiești,eu sunt convins că până la sfârșitul mandatului său va duce la îndeplinire toate proiectele începute în 2012", a declarat Bogdan Toader, președintele PSD Prahova.  

.be" target="_self">VIDEO declarație Bogdan Toader despre candidatura lui Cristian Ganea

Back To Top