Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

toader savinEmanoil Savin, primarul orașului Bușteni, crede că PSD va câștiga alegerile la nivel județean, în ciuda „adversarilor care cred că deja le-au câștigat". În anul 2004, acesta a plecat din PSD, a fost doi ani membru PC, după care timp de zece ani a fost membru PDL (PNL), acum revenind în rândurile social-democraților.

„Azi am intrat cu emoții aici în PSD. În 2004 am ieșit pe altă ușă de aici. M-am ambiționat atunci, am decis, am stat 10 ani la PDL. Vin cu experiența mea ca zestre în PSD, alături de echipa tânără de aici, vom crea o organigramă prin care să câștigăm alegerile în 5 iunie. După cum vedeți, adversarii, foștii mei colegi se mobilizează. Au făcut niște transferuri, ne-au luat niște primari, dar cred că eu am echilibrat puțin balanța. Vă asigur că vom câștiga alegerile, chiar dacă ei cred că deja le-au câștigat. Urmează ca în următoarele zile să intrăm într-un program pe care să îl facem împreună", a declarat Emanoil Savin, primarul orașului Bușteni.

Back To Top