Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

apostolache geoana 1La scurt timp după câștigarea alegerilor prezidențiale de către Klaus Iohannis, candidatul PNL, secretarul general al organizației liberale din Prahova, Mihai Apostolache, a demisionat.

Aseară, în emisiunea "Direct la subiect", de la Wyl TV, acesta a dezvăluit motivul plecării din PNL. "Am considerat că după victoria din alegerile prezidențiale mi-am îndeplinit misiunea de secretar general al organizației PNL Prahova și m-am retras din viața politică. Deși mulți colegi nu m-au înțeles nu sunt genul care să aștept să ocup funcții de la partidul aflat pe val. Am preferat să mă dedic exercitării profesiei de cadru didactic universitar și familiei" a declarat Apostolache.

 

Acesta a explicat și de ce a revenit în politică în septembrie 2015. "Am o relație de prietenie cu Mircea Geoană, care m-a rugat să mă ocup de organizarea filialei din Prahova a partidului înființat de el. Așa am ajuns președinte la PSRO Prahova. Am luat-o de la zero și am reușit, într-un timp foarte scurt, să fac organizații locale și să desemnăm candidați în majoritatea localităților din județ. Mizez pe oameni noi, care nu au mai făcut politică până acum" a declarat Apostolache.

El a precizat că nu va candida la nicio funcție la alegerile locale din 5 iunie, cum ar fi cea de primar al Ploieștiului sau președinte de consiliu județean.

Sursa: observatorulph.ro

Back To Top