Categorie: Politic

geoana apostolache chiritescu moraruMircea Chirițescu candidează la funcția de primar al Municipiului Ploiești din partea Partidului Social Românesc. Anunțul a fost făcut de către președintele PSRO Prahova, Mihai Apostolache, în prezența președintelui PSRO la nivel național, senatorul Mircea Geoană. De asemenea, colonelul în rezervă Moraru Constantin, fostul comandant al Liceului Militar din Breaza, ocupă locul întâi pe lista PSRO pentru Consiliul Județean Prahova.

Mircea Chirițescu, în vârstă de 42 de ani, a ocupat de-a lungul timpului mai multe funcții, în prezent fiind consilier superior în Compartimentul Poliția Sanitar Veterinară a Animalelor din cadrul DSVSA.

„Aș dori ca biroul primarului să nu fie într-un spațiu închis, inaccesibil cetățenilor, și să fie, undeva, în mijlocul cetățenilor pentru a afla problemele reale și pentru a rezolva aceste probleme în interesul cetățenilor. Al doilea proiect ar fi o remodelare și o reabilitare a administrației", a susținut Mircea Chirițescu, candidatul PSRO la Primăria Ploiești.

Tot joi a fost anunțat și candidatul PSRO la Primăria Breaza, Constantin Moraru (col. r), fost șef al Direcției Informare și Relații Publice (MApN), recent pensionat. Acesta ocupă și locul întâi pe lista PSRO pentru Consiliul Județean Prahova.

.be" target="_self">Video prezentare candidati PSRO Ploiesti și Consiliul Județean Prahova

Back To Top