Categorie: Politic

catalina bozianuÎn discursul susținut la evenimentul de lansare al candidaților PMP Prahova pentru alegerile locale, Cătălina Bozianu, candidatul PMP pentru Primăria Ploiești a dezvăluit principalele axe pe care se bazează proiectul său social-administrativ care vizează municipiul Ploiești.

În prezența fostului președinte al României, Traian Băsescu și a unei săli arhipline, Cătălina Bozianu a vorbit despre schimbarea radicală a priorităților în ceea ce privește investițiile în municipiu, punându-se accent pe Educație și pe investiții directe în beneficiul cetățenilor, reprezintă axele majore pe care se bazează proiectul PMP pentru Ploiești. Alături de planul de investiții care vizează modernizarea infrastructurii școlare din municipiu, Cătălina Bozianu a vorbit și despre proiectul său de reabilitare termică a locuințelor în municipiul Ploiești, fără costuri pentru locatari. În felul acesta, declară Bozianu, veniturile din taxe și impozite se întorc către ploieșteni, sub formă de beneficii concrete: mai multă căldură în apartamente, facturi la întreținere mai mici, creșterea valorii apartamentelor.

„Vă mulţumesc, domnule preşedinte Traian Băsescu şi dragi colegi, pentru încrederea pe care mi-o acordaţi prin desemnarea mea drept candidat la Primăria Municipiului Ploieşti. Încrederea dvs. mă onorează, dar, în acelaşi timp, sunt perfect conştientă de responsabilitatea pe care mi-aţi încredinţat-o.

Marea noastră bătălie cu vechile partide se va purta la Ploieşti. Aici ne luptăm cu cel mai mare grad de dezinteres al factorului politic local față de problemele reale ale oamenilor. Primăria şi consiliul local, dominate de PSD și PNL, şi de interese obscure, decid asupra viitorului Ploieştiului fără să ţină cont de nevoile reale ale ploieștenilor. Fără să-i consulte pe oameni. Ploieștiul este, astăzi, un oraș captiv celor două partide care au format USL și care se ceartă de ochii lumii, dar se înțeleg de minune în Consiliul local, pe împărțirea și cheltuirea ineficientă a banilor noștri.
De aceea, vom schimba cu 180 de grade prioritățile de investiții. Înaintea investițiilor „care iau ochii" în zona centrală, ne vom ocupa de cartierele de la periferie din care lipsesc utilitățile și asfaltul. Majoritatea ploieștenilor trăiesc în cartiere, chiar dacă se plimbă prin centru. Vom aloca resursele financiare ale orașului cu prioritate către proiectul de reabilitare termică a blocurilor fără costuri pentru proprietari. Acest proiect înseamnă întoarcerea la ploieșteni a taxelor și impozitelor plătite de ei, ca beneficii concrete: mai multă căldură în apartamente, facturi la întreținere mai mici, un preț mai mare al apartamentelor.
Viitorul oraşului sunt copiii noştri, iar viitorul copiilor noştri depinde de calitatea educaţiei pe care le-o dăm.
Educaţia va fi prioritatea mea de grad zero, ca viitor primar. Educația înseamnă investiție în viitor, și nu cheltuială inutilă. Este, de aceea, obligația primăriei să investească în dotările școlilor și să se implice în stabilirea programei școlare, astfel încât copiii noștri să învețe acele lucruri de care comunitatea noastră are nevoie pentru a se dezvolta economic", a declarat Cătălina Bozianu, candidatul PMP pentru Primăria Ploiești.

Citește și:
Lansarea candidaților PMP Prahova, în prezența președintelui Traian Băsescu: „Vreau să transfer prin PMP experiența acumulată, în beneficiul românilor"

Back To Top