Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

catalina bozianuCătălina Bozianu, candidatul PMP la Primăria Ploiești cere liderilor locali ai partidelor din fostul USL (PSD, PNL și ALDE) să înceteze a mai insulta inteligența ploieștenilor cu promisiuni mincinoase. Totodată, Bozianu consideră că liderii acestor trei partide politoce se fac responsabili pentru falimentul financiar al Primăriei.

"COMUNICAT DE PRESĂ
Apel către partidele fostului USL (PSD, PNL şi ALDE):
Nu mai insultaţi inteligenţa ploieştenilor cu promisiuni mincinoase! Asumaţi-vă răspunderea pentru falimentul oraşului!

Le cer public liderilor locali ai partidelor din fostul USL (PSD, PNL şi ALDE) să înceteze a mai insulta inteligenţa ploieştenilor cu promisiuni electorale mincinoase, în condiţiile în care se fac responsabili de falimentul financiar al primăriei.
Cea mai bună dovadă că, astăzi, dezbaterea reală despre viitorul Ploieştiului are ca subiect principal evitarea falimentului înspre care oraşul a fost aruncat de administraţia ex-USL, o constituie faptul că, în Consiliul local, încă se discută şi se votează contractarea unui credit de 150 de milioane de lei, fără de care primăria nu ar putea funcţiona până la finele anului în curs. Incompetenţa, dezinteresul şi corupţia partidelor USL, precum şi blatul politic al acestora de la nivelul Consiliului local, sunt principalele cauze ale acestei situaţii. Partidele USL sunt singurele responsabile de această situaţie.
De aceea, promisiunile electorale ale candidaţilor PSD; PNL şi ALDE (construcţia de spitale noi, bani pentru clubul de fotbal etc.) sunt praf în ochii ploieştenilor şi o bătaie de joc la adresa bunului-simţ al oamenilor. Iar această bătaie de joc trebuie să înceteze!"

Back To Top