Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

gratiela-gavrilescu 1ALDE Prahova a dat publicității un comunicat de presă în care acuză Primăria Ploiești de abuz, partidul reclamând că o cerere depusă de reprezentanții săi în vederea închirierii unei suprafețe de 10 metri pătrați pe domeniul public nu a fost aprobată, fiind tergiversată luarea deciziei de închiriere.

Comunicatul ALDE semnat de copreședinții ALDE Grațiela Gavrilescu și George Pană

„Dorim să ne exprimăm, public, indignarea în legătură cu modul în care Primăria Ploiești a înțeles să dea curs solicitării noastre nr. 9533/11.05.2016, făcută în temeiulart. 64 și 65 ale Legii115/2015, privind închirierea temporară a unei suprafețe de 10mp pe domeniul public, începând cu 12 mai a.c., în scopul desfășurării de activități de campanie electorală.

În litera și spiritul legii electorale, cererea noastră putea, chiar trebuia soluționată pe loc și, în aceeași zi trebuia eliberată și factura cu suma de plată pentru chirie! Considerăm abuzivă decizia executivului municipal de a plimba hârtiile de la Ana la Caiafa, sub pretextul obținerii unor avize neprevăzute de lege.

Dincolo de nemulțumirea noastră, nu putem să nu ne întrebăm și ce se întâmplă în cazul în care cetățenii solicită, în nume propriu, anumite acte administrative, dacă în situația specială a aplicării Legii electorale Primăria își permite un asemenea abuz! Anunțăm că, începând de astăzi, solicitarea noastră nu mai este de actualitate. Grațiela Leocadia Gavrilescu, George Pană, Copreședinți ALDE Prahova"

Back To Top