Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

eparu toader ganeaPrimarul interimar al municipiului Ploiești, Cristian Ganea, a susținut o conferință de presă în care a adus diplomele care dovedesc studiile parcurse de acesta, demersul venind drept răspuns la o declarație a senatorului Daniel Savu, contracandidat al lui Ganea în cursa pentru Primăria Ploiești, în care senatorul ridica semne de întrebare asupra pregătirii profesionale a candidatului PSD. Ganea și-a prezentat presei diplomele de Bacalaureat și de facultate, anunțând totodată că vrea să își ia concediu de la primărie în ultima săptămână de campanie pentru a se promova mai intens în public.

Prezent la conferința de presă, avocatul George Botez, consilier social-democrat în cadrul CL Ploiești, a declarat că Daniel Savu nu are programe și nici ceva de spus, preferând doar să atace contracandidatul social-democraților. Totodată, Botez a făcut o aluzie referitoare la pregătirea profesională de ofițer de informații a lui Savu, spunând că modul în cadre candidatul independent își face campanie este influențat și de pregătirea profesională a acestuia.

„În mediul online a fost preluată ideea, lansată de candidatul Savu Daniel potrivită căreia acesta are serioase îndoieli privind pregătirea profesională a lui Cristian Ganea, formulând în mod voalat acuzații privind fals în declarații. Din punctul nostru de vedere, trebuie să avem decența ca să acceptăm că nu toți candidații au programe și nu toți candidații au ceva de spus. Iar atunci când nu ai ceva de spus, nu faci decât să-ți ataci adversarii. Modul în care candidatul Savu Daniel a înțeles să facă campania este probabil și o urmă a pregătirii sale profesionale.

Acesta a folosit cuvântul "nu am depistat până la acest moment ce pregătire are domnul Ganea", este o chestiune care putea fi rezolvată cu un simplu telefon, dar mă gândesc, așa cum am mai spus, atunci când nu ai nimic de demonstrat, principala preocupare o reprezintă eventualele păcate ale candidaților.

Ce vă pot spune este că domnul a folosit un glonț pe care nu trebuia să-l folosească și din punctul nostru de vedere orice discuție legată de această persoană încetează la acest moment", a declarat George Botez în cadrul unei conferințe de presă susținută la PSD Ploiești și în prezența președintelui filialei PSD Prahova, Bogdan Toader.

Back To Top