Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Propunerea legislativă anunţată în glumă de Adrian Năstase pentru dărâmarea tuturor gardurilor şi desfiinţarea tuturor punctelor de pază existente în jurul principalelor instituţii ale statului a primit o replică pe măsură din partea deputatului PDL Sever Voinescu. Parlamentarul democrat-liberal a anunţat că va iniţia şi el un proiect de lege privind… instituirea tezaurului politic al României şi eterna lui glorificare. La loc de cinste în acest tezaur politic naţional s-ar afla "semizeul" Năstase, intangibil pentru restul muritorilor de rând. Dacă vreun român ar îndrăzni să conteste intrarea în patrimoniul naţional al politicianului social-democrat, Voinescu propune ca sancţiune obligaţia de a-i numără ouăle lui Năstase, cu amendamentul că mai întâi trebuie să le găsească.

"Practicând cu îndrăzneală ironia, dl. Adrian Năstase a formulat un proiect de lege prin care decide dărîmarea tuturor gardurilor şi desfiinţarea tuturor punctelor de pază de la Palatul Parlamentului, Palatul Victoria şi Palatul Cotroceni. Oamenii să se poată plimba pe unde vor ei, când şi cum au chef. Râzând, desigur, un grup consistent de parlamentari pesedei au semnat şi ei propunerea. Vor juca ipocrizia ca într-o piesă de Moliere, vrând să demonstreze astfel că ideea noastră este nepotrivită, prin ducerea ei la absurd. Am suficientă şcoală ca să ştiu un lucru elementar: dusă la absurd, orice idee e stupidă.

Chiar şi ideile dlui Năstase - au, ce-am zis, vai!, nu mai fac, nu mai fac, nu mai fac. Abia acum mi-am dat seama cât de mult îl enervează pe dl. Năstase subiectul acesta. Este un om inteligent, cu o vastă experienţă politică. Cum de un subiect aşa mărunt scoate din ţâţâni un om aşa de important, nu ştiu. Oricum va alege dl. Adrian Năstase să relaţioneze cu gardurile, fie de la Parlament, fie de prin alte părţi, eu vreau să-i dau o mână de ajutor. Şi cum aş putea să o fac altfel decât propunând un proiect de lege. Spre deosebire de dl Năstase, eu - inamic al gardurilor - m-am gîndit să pun proiectul meu în dezbatere publică înainte de a-l depune la Parlament" îşi motivează Voinescu noul demers "legislativ".

Aşa arată “Legea Voinescu”

"Art. 1. Se consideră bun naţional, parte a tezaurului politic al României, se glorifică pe unde se prinde şi se tratează conform actualei legi, orice persoană care întruneşte cumulativ următoarele condiţii: a fost ministru de externe, a fost preşedinte al Camerei Deputaţilor, a fost prim-ministru. Art. 2 Persoanele care întrunesc condiţiile de la art. 1, vor fi considerate semizei şi vor fi adorate"

Art. 3. (1) Legea de funcţionare a oricărei instituţii a statului care îndrăzneşte să ceară socoteală semizeului de la art. 1, va fi imediat declarată neconstituţională. (2) Oricine nu este de acord, în vreun fel sau altul, cu ceea ce afirmă persoanele care întrunesc condiţiile de la art.1, va fi dat de ruşine şi îşi va cere imediat scuze pe care semizeul, indiferent dacă spune că i le acordă sau nu, de fapt, nu i le va acorda în veci. Dacă cel care îşi exprimă dezacordul este parlamentar sau politician, mici organe de presă vor spune cu năduf proletar câteva minciuni proaste şi repezite despre el, iar marile trusturi mogulice le vor prelua şi difuza în buclă, până la saţietate. Să-i intre minţile în cap!

Art. 4 Persoanele prevăzute la art. 1 sunt mereu înconjurate de ziduri, iar cetăţenii stau la o distanţă de cel puţin 300 de metri, de unde privesc cu respect şi murmură rugăciuni întru slava persoanei".

Art. 5 (1) Oricine încalcă în vreun fel dispoziţiile prezentei legi este obligat să numere ouăle semizeului. (2) Oricine este obligat să i le numere, este obligat să i le găsească mai întâi. (3) Detaliile tehnice ale operaţiunii de găsire şi numărare a ouălor semizeului vor fi stabilite în termen de 30 de zile de la intrarea în vigoare a prezentei legi de către Guvern, prin Hotărîre de Guvern,  prin Norme metodologice de aplicare a Hotărîrii de Guvern, şi de către fiecare ministru în parte prin nenumărate Ordine de ministru".

Back To Top