Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Fostul lider al liberalilor, Călin Popescu Tăriceanu, îl vede drept înlocuitor al preşedintelui Traian Băsescu, la alegerile din 2014, pe actualul primar al Sibiului, Klaus Iohannis. În opinia sa, România ar vedea astfel "ce ar însemna un adevărat preşedinte". Declaraţiile fostului premier au fost făcute într-o emisiune televizată. "Pe mine m-ar bucura cel mai mult dacă am începe să ne gândim mai profund la ideea Klaus Johannis - viitor preşedinte al României. Eu cred că ar fi foarte bun ca preşedinte", a declarat Călin Popescu Tăriceanu, precizând că Johannis nu ar candida "neapărat" din postura de membru al PNL.

Liderul deputaţilor PNL susţine că edilul Sibiului ar fi un preşedinte echidistant şi echilibrat, spre deosebire de actualul şef al statului, care, potrivit lui Tăriceanu, este "prea legat de partid". "Văd ca viitor preşedinte o persoană care să fie detaşată de partidele politice care să nu vină cu o încărcătură, cu un bagaj, cu o zestre, cu obligaţii ş.a.m.d. legate de partide. Am vedea ce-ar însemna un adevărat preşedinte - echidistant, echilibrat - faţă de un preşedinte care este prea legat de propriul partid şi de interese care nu au ce să caute în postura de preşedinte", a spus Tăriceanu.

Back To Top