Categorie: Politic

cristian ganeaViceprimarul Ploieștiului, Cristian Ganea (PSD) a dat publicității un comunicat de presă în care îl atacă dur pe primarul Adrian Dobre, acuzându-l că „distruge sportul ploieștean", afirmând că problema CSM este generată de „incapacitatea primarului Adrian Dobre de a identifica măsurile legale privind continuarea activității sportive". Ganea spune că liberalii „nu încurajează în niciun fel un mod de viață sănătos, fiind indiferenți față de carierele sportivilor și antrenorilor". Cristian Ganea îl acuză pe Dobre că a „îngrădit accesul jurnaliștilor interesați de soarta sportului ploieștean" la o ședință a primăriei, recomandându-i, chiar, să demisioneze, îl numește „mincinos" și nu uită, în încheierea comunicatului de presă, să amintească și de DNA: „Nu uitați un lucru: la cozile acelea de la DNA, pe care le-ați evocat în ultimul dumneavoastră comunicat, pot sta și primarii care nu își fac treaba așa cum trebuie"

Comunicat integral Cristian Ganea

În ultima perioadă asistăm la încercările PNL, în frunte cu primarul Ploieștiului ,Adrian Dobre, de a distruge sportul ploieșean, încercări care și-au atins țelul !
Ultima "ispravă" în detrimentul sportului și a CSM Ploiești a avut loc vineri, când primarul a convocat o ședință cu ușile închise menită, chipurile, să găsească, pentru a nu știm câta oară, soluții pentru redresarea clubului sportiv.

Deși CSM este un subiect fierbinte, care ține prima pagină a publicațiilor locale și naționale, primarul Adrian Dobre nu a inteles să invite și presa, iar jurnaliștii care au aflat întâmplător de întâlnire au fost, efectiv, dați afară de edilul sef al Ploiestiului, din sala de ședinte a Primăriei Ploiești,
Pe aceasă cale, eu, viceprimarul Cristian Ganea alături de colegul meu, viceprimarul ALDE George Pană, ne cerem scuze jurnaliștilor interesați de soarta sportului ploieștean pentru faptul că li s-a îngrădit accesul la informație, gest nemaîntâlnit până acum în Primăria Ploiești.

Citește și: Discuții aprinse la proiectul de rectificare a bugetului CSM Ploiești. VIDEO integral din timpul discuțiilor

În realitate, primarul Adrian Dobre a dorit o ședință cu ușile închise pentru a decide retragerea echipelor CSM din campionatele naționale și, în mod practic, desființarea lor, semn că liberalii nu încurajează în niciun fel un mod de viață sănătos, iar fața de carierele sportivilor și antrenorilor simt doar.....indiferență și dispreț.

Problema CSM este generată de incapacitatea primarului Adrian Dobre de a identifica măsurile legale privind continuarea activității sportive în cadrul clubului. Din luna iunie 2016, primarul Ploieștiului a reușit performanța de a desființa tot ceea ce înseamnă sport în Ploiesti : a blocat proiectul Petrolul, a mințit fără nicio jenă suporterii, iar acum a decis desființarea echipelor de handbal și baschet de la CSM.
Stăm și ne întrebăm ce ar mai putea urma?

Domnule primar Adrian Dobre, dorim să vă informăm că Primăria se conduce și din teren, nu numai din birou, din studiourile de televiziune, din sediul de partid, sau prin comunicate de presă anoste, mincinoase și menite să creeze tensiuni nejustificate.
Din păcate, am constatat că primarul Adrian Dobre și-a însușit foarte bine propaganda învățată la școlile PDL și dezinformează și defăimează fără niciun temei, ignorând cu desăvârșire interesele municipalității. Că de respundere nici nu poate fi vorba când „sărbătorim" 5 luni de la data înscăunării lui Vodă Dobre, fără ca acesta să își fi depus semnatura în bancă, așa cum legea o cere!

Îi recomandăm lui Adrian Dobre, să accepte că este primarul ales al Ploieștiului și să înceapă să lucreze pentru ploieșteni. Promisiunile electorale se onorează prin muncă, iar ploieștenii au nevoie de un oraș civilizat, modern. La acest moment, Adrian Dobre a transformat etajul III al Casei Albe din Ploiești într-un centru generator de tensiune, conflicte și nesfârșite certuri, mai mărunte sau mai mari, care îndepărtează administrația ploieșteană de ceea ce ar trebui, în mod normal, să facă.

Dacă nu vă pasă deloc de ploieșteni sau de Ploiești, nu ar fi mai bine să demisionați, domnule Dobre? Și nu uitați un lucru: la cozile acelea de la DNA, pe care le-ați evocat în ultimul dumneavoastră comunicat, pot sta și primarii care nu își fac treaba așa cum trebuie!

Cristian Ganea,
Presedinte PSD Ploiesti

Citeste si: Primarul Adrian Dobre, despre situația de la CSM Ploiești: „Principalii responsabili de situația clubului sunt Botez, Pană și Ganea. Nu intrați în logica lor. Nu faceți circ electoral din dramele sportivilor și antrenorilor"

Back To Top