Categorie: Politic

Liderul liberalilor, Crin Antonescu, s-a întâlnit, zilele trecute, cu reprezentanţii FMI, prilej cu care au fost discutate aspecte privind istoria raporturilor Fondului cu Guvernul, dacă Fondul a aflat cum şi unde s-au dus banii pe care i-a împrumutat României, şi dacă FMI mai are încredere în Guvern.

"Am discutat despre situaţia economică a României, o istorie a raporturilor FMI cu acest guvern, dacă din punctul dumnealor de vedere e important să fie o politică transparentă a guvernului, dacă dânşii au aflat cum şi unde s-au dus banii pe care i-au împrumutat până acum, în ce constă minunea pe care ar săvârşi-o sau ar fi săvârşit-o guvernul României şi dacă mai au încredere în guvern

Le-am prezentat şi punctele noastre de vedere referitoare la faptul că, dincolo de raporturile între creditor şi datornic, există problema supravieţuirii şi dezvoltării economice", a declarat preşedintele PNL. Întrebat de jurnalişti ce ar trebui făcut pentru relansarea economiei, liberalul a criticat măsurile luate de Guvern, precizând că acestea sunt doar "o notă de plată", nefiind adoptată, de fapt, vreo măsură pentru redresarea economică. "Nu ştiu nici măcar o măsură pentru redresarea economiei, ştiu nişte măsuri care reprezintă o notă de plată şi nu un plan pentru redresarea economică. Nu există astfel de măsuri", a subliniat Antonescu.

Back To Top