Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Aflat la o dezbatere la Sibiu, deputatul prahovean Sever Voinescu a recunoscut că partidul din care face parte parte a guvernat slab, iar "guvernarea Boc este proastă" pentru că nu ştie să gestioneze un moment prost, însă a explicat faptul că actualul Cabinet nu plăteşte doar greşelile sale, ci ale tuturor guvernărilor. "Noi ne batem cu PNL în cifre. Guvernarea Tăriceanu a fost o guvernare proastă că nu a ştiut să gestioneze un moment bun. Guvernarea Boc este proastă că nu ştie să gestioneze un moment prost. Toţi suntem vinovaţi", a declarat Sever Voinescu.

În opinia lui Voinescu, PDL se află, în prezent, într-o poziţie provocatoare, pentru că trebuie să plătească atât greşelile sale, cât şi ale fostelor partide aflate la guvernare. "PDL a guvernat slab. Crin Antonescu ne propune o soluţie infantil-traumatizantă. Este traumatizat că a pierdut alegerile prezidenţiale. Crin Antonescu a rămas în urmă nu cu cinci luni, ci cu cinci ani - o ţine ca atunci: Jos Băsescu. Trauma lui mai mare este că a pierdut Geoană alegerile. Şi acum o să revin la greşeală. Da, Partidul Democrat Liberal a guvernat slab, a greşit. Însă PDL se află acum într-o situaţie extrem de provocatoare.

Ceea ce trebuie să plătească astăzi nu e doar greşeala lui, este greşeala tuturor partidelor din România, cronicizată în 20 de ani", a menţionat Sever Voinescu. Acesta din urmă spune că Guvernul PDL a avut şi o problemă de comunicare, pentru că a lăsat ca populaţia să înţeleagă greşit anumite acţiuni ale sale. "Guvernul nostru a făcut o mare greşeală: a indus ideea că prin tăierea pensiilor şi salariilor nesimţite, toţi ceilalţi vor avea parte de o mărire a pensiilor şi salariilor lor. Salariile în administraţie sunt foarte, foarte mici. Problema nu e că sunt mici, ci că sunt multe. Soluţia era concedierea, restructurarea. 250.000 - 300.000 de bugetari trebuiau să fie daţi afară", a explicat Voinescu. El a mai spus că abordarea lui Crin Antonescu nu are nicio legătură cu ce se întâmplă acum în România, în timp ce Victor Ponta "este de o veselie suspectă".  Victor Ponta are un aer bucuros al unui copil de zece ani de Crăciun. Victor Ponta ne propune să spargem geamurile de la Guvern. Este o viziune isteric-anarhistă", consideră deputatul prahovean.

Back To Top