Categorie: Politic

volosevici gavrilescu aldeDuelul politic dintre primarul Adrian Dobre și consilierii ALDE și PSD continuă în spațiul public. În ultimul comunicat de presă publicat de reprezentanții ALDE, Dobre este acuzat că „e în grabă după capital electoral" și uită să verifice documentația referitoare la proiectele pe care le supune la vot în CL Ploiești.

Comunicat integral ALDE

„Proiectul de reabilitare termică a celor două blocuri din Ploiești a fost salvat de consilierii ALDE
La ședința de astăzi a Consiliului Local Ploiești s-a dovedit, încă o dată, că am avut dreptate: primarul Dobre este- dacă nu total incompetent- cel puțin superficial și inconștient și, la primărie, nu face administrație, ci politică. Și pe aceasta- fără profesionalism!

Pentru că ambiția lui Adrian Dobre de a nu convoca, așa cum ar fi fost normal și legal, luni, o ședință extraordinară de consiliu ci una de îndată, de ieri- pe azi, pentru adoptarea hotărârii vizând proiectul de reabilitare termică a celor două blocuri din municipiu (din Str. Sinăii nr.1 și Bdul. Republicii nr 104) prin POR 2014-2020, Axa prioritară 3, ar fi putut să îi lase pe locatarii acestora cu blocurile neanvelopate, am decis să ne prezentăm , totuși, la ora 10.00, la întrunire.

Din acest motiv, dorim să subliniem, foarte clar, că, prin prezența noastră la ședința de astăzi NU am dorit, sub nicio formă, să cauționăm deciziile absurde ale edilului, ci, dimpotrivă, să rezolvăm, pe loc, o situație devenită limită- exclusiv din vina acestuia, să îi demonstrăm, public, faptul că astfel de hotărâri nu pot fi luate pe picior și să îi dăm și o lecție despre eficiență și profesionalism.

Astfel, vă putem informa că, în graba sa după capital electoral pentru PNL, domnul Adrian Dobre, care vărsa lacrimi de crocodil despre pericolul în care alianța PSD-ALDE pune acest proiect nevotându-l cu ochii închiși, a omis cel mai elementar lucru: să verifice documentația!
Nu a făcut-o nici ieri, când, probabil, a fost prea ocupat cu declarațiile de presă, nici azi, înaintea celei de-a doua ședințe de îndată pe care s-a ambiționat să o convoace.
Am făcut-o noi și am constatat erori de calcul majore, făcute de proiectant, erori, care, cu certitudine, ar fi condus la respingerea proiectului, miercuri.

A fost nevoie ca proiectantul să fie contactat telefonic ÎN TMPUL ȘEDINȚEI! pentru ca erorile să fie corectate și proiectul de hotărâre de consiliu să poată fi supus la vot, după mai bine de 3 ore!
Iată că afirmațiile noastre și ale aliaților noștri din PSD se dovedesc a fi fost sută la sută reale: domnul primar nu are viziune și nici cunoștințele necesare pentru a fi un bun primar al tuturor ploieștenilor, ci doar pentru ceea ce, de altfel, s-a și dorit să fie atunci când a fost propus: o marionetă politică a PNL.

Grupul ALDE,
Consiliul Local al Municipiului Ploiești"

Citește și: Ședința CL Ploiești, boicotată de PSD-ALDE și PMP. Adrian Dobre critică dur lipsa consilierilor: „Înțeleg că suntem în campanie, dar trebuie să avem maturitate ca să facem diferența între politică și administrație"

Back To Top