Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

iulian dumitrescuLegea salarizării unice este unul din proiectele importante pe care Partidul Național Liberal le are în vedere în viitorul guvern. Invitat în cadrul emisiunii "Ora de vârf" de la România TV, senatorul PNL Iulian Dumitrescu a explicat dezastrul lăsat în urmă de PSD, care a dus la o diferență enormă de salarii între angajații administrațiilor publice locale și salariații ministerelor. Impactul bugetar al legii propuse de PNL ar urma să fie mult mai mic decât cel al legii propuse de PSD, aproximativ 12 miliarde de lei, însă eficiența ar fi mult mai mare.

"Partidul Național Liberal vrea, într-adevăr, o lege a salarizării unice și sunt foarte multe aberații apărute în perioada Guvernului Ponta, din care a făcut parte și doamna Rovana Plumb. Să vă dau un exemplu: în ministere, sunt salarii și de peste 1500 de euro. În administrațiile publice locale, salariile sunt de 1.100 de lei, 1.200 de lei, 1.300 de lei. Partidul Național Liberal vrea ca în administrațiile publice locale salariile să crească cu peste 70%, fiindcă nu-i poți lăsa pe acești oameni la 1.100 de lei iar cei din ministere la peste 1.500 de euro. Vrea dublarea salariilor medicilor, vrea dublarea salariilor profesorilor etapizat și vrea o mărire în medie de 30% a salariilor bugetarilor. Impactul acestei legi este de 20 de miliarde, aproximativ, puțin mai mult decât văd că au tehnocrații", a susținut Dumitrescu în cadrul emisiunii "Ora de vârf".

declarația președintelui PNL Prahova, Iulian Dumitrescu

(P.E.)

Back To Top