Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

basescu ploiestiFostul președinte al României, Traian Băsescu, actual lider al PMP, i-a provocat, duminică, pe liderii PNL şi PSD, Alina Gorghiu şi Liviu Dragnea, la o dezbatere televizată, afirmând că a urmărit "cu interes" programele celor două partide, dar că multe elemente i se par "nerealiste şi destinate a înşela electoratul".

„Am urmărit cu interes prezentarea programelor electorale ale partidelor pe care le conduceţi. Multe din elementele programelor dumneavoastră mi-au părut a fi nerealiste şi destinate a înşela electoratul. În scopul sprijinirii electoratului să înţeleagă priorităţile reale ale ţării şi pentru a-i permite să aleagă în cunoştinţă de cauză, vă invit la o dezbatere în trei cu privire la programele electorale ale PSD, PNL şi PMP", a scris Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.

Traian Băsescu le-a propus celor doi lideri de partide ca dezbaterea să aibă loc joi, 8 decembrie, la TVR sau la RomâniaTV, "televiziuni care au lansat deja invitaţii pentru o astfel de dezbatere".

Back To Top