Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Criza economică şi-a pus amprenta şi asupra alegerilor interne ale PDL, vicepreşedintele acestei formaţiuni politice, Ioan Oltean, spunând că decizia de amânare a alegerilor interne în partid va trebui să fie luată în mod absolut obligatoriu, pentru că “acum, principala preocupare a partidului trebuie să fie punerea în aplicare corectă şi eficientă a măsurilor de austeritate".

Prima şedinţă de Colegiu va fi cea în care va fi luată în discuţie amânarea alegerilor, ele urmând a fi organizate cel mai devreme la toamnă: “La prima şedinţă de Colegiu Director al PDL vom lua această măsură de amânare a alegerilor interne pentru o perioadă care va fi la toamnă sau primăvara anului viitor. La Biroul Permanent Naţional vom stabili o şedinţă pentru săptămâna viitoare sau cel mai târziu peste încă o săptămână pentru că va trebui să luăm această decizie în mod absolut obligatoriu", a spus Ioan Oltean. În opinia sa, în prezent, principala grijă a PDL trebuie să fie guvernarea şi aplicarea măsurilor de austeritate, planul politic urmând să devină o "preocupare secundară".

Părerile sunt împărţite

Ioan Oltean a explicat că la nivel naţional există în continuare preocuparea ca alegerile să se desfăşoare după calendarul stabilit, dar şi o mulţime care apreciază că este nevoie în acest moment ca partidul să se preocupe de buna guvernare şi de buna aplicare a măsurilor de austeritate". "Miniştrii şi premierul trebuie să aibă mai puţine preocupări politice şi mai multe preocupări administrative şi de punere în aplicare a programului convenit cu forurile financiare internaţionale. Cred şi eu că, în acest moment, principala noastră preocupare trebuie să fie punerea în aplicare corectă şi eficientă a măsurilor de austeritate şi planul politic să treacă într-o preocupare secundară, chiar să amânăm aceste alegeri pentru anul viitor pentru a asigura preocuparea partidului în principal de actul de guvernare", a spus Oltean. El a mai explicat şi că sunt foarte mulţi miniştri care sunt şi lideri politici şi care, printr-o respectare a calendarului politic aprobat, ar trebui să fie prezenţi foarte mult în teritoriu, ceea ce i-ar împiedica, în acelaşi timp, să fie prezenţi în actul de administraţie.

Back To Top