Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Deputatul de Mizil, Adrian Năstase, plânge de mila României singure. El spune că în afara FMI, niciun şef de stat sau vreun alt înalt demnitar nu a mai vizitat ţara noastră, iar România este mai izolată, din acest punct de vedere, decât era înainte de a deveni stat al Uniunii Europene.

În calitatea sa de preşedinte al Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase s-a aflat, la finele săptămânii trecute, la Suceava, unde a avuit loc Conferinţa Judeţeană a PSD. În discursul său, parlamentarul prahovean a punctat “izolarea României”. "În afară de vizitele celor de la FMI, care vin să controleze ţara, Guvernul, preşedintele, partidele, Parlamentul, încercaţi să vă aduceţi aminte de vizita unor şefi de stat, de vizita unor premieri. România este acum mai izolată decât era înainte de intrarea în Uniunea Europeană. Asta înseamnă cei şase ani care au trecut de la alegerea lui Traian Băsescu", a spus Năstase.

Ne-au “copleşit” crizele

Adrian Năstase a explicat că în ultimii ani nici în domeniul democratic nu s-au făcut progrese, iar criza democratică e tot mai profundă. "Niciodată Curtea Constituţională nu a avut de rezolvat atâtea probleme câte a avut în ultimii ani. Nu am avut oare şi înainte de 2005 aceeaşi Constituţie? De ce sunt aşa de multe neclarităţi acum, de ce sunt atât de multe lucruri pe care trebuie acum să le reintepretăm să le revedem, să dăm două-trei decizii ale Curţii Constituţionale ca cei de la putere să înţeleagă unele dintre principiile de bază ale statului de drept. Aceste lucruri ne arată că procesul democratic nu este ireversibil aşa cum am crezut poate în aceşti ani", a menţionat Năstase. El a mai arătat că în domeniul economic, România, după sacrificiile făcute pentru a intra în UE, este un stat care sprijină economiile celorlalte ţări, în loc să se bucure de beneficiile aderării la UE. "România este un stat net contributor la UE şi practic, în loc să luăm ceea ce ni s-ar datora în urma acestor eforturi, noi plătim de fapt pentru ca situaţia de criză din alte ţări să fie rezolvată în interiorul UE", a adăugat Năstase.

Ne ocupăm cu “nimicuri”

În opinia deputatul social-democrat, conducerea României pierde timpul cu Legea lustraţiei şi alte lucruri “neprioritare”, cum sunt revizuirea Constituţiei sau dezbaterea privind Parlamentul unicameral, lăsând pe locul secund problemele importante. În plus, el a susţinut că în continuare Traian Băsescu încearcă să găsească un ţap ispăşitor pe care să arunce responsabilitatea: "Dacă statul este un stat clientelar, iar Traian Băsescu este şeful statului, printr-un exerciţiu de logică simplă, Traian Băsescu este un preşedinte clientelar", a spus Năstase.

Deputatul prahovean a recunoscut, însă, că deocamdată nici PSD  nu a depăşit stadiul emiţătorului de “vorbe frumoase”: "Societatea se schimbă şi avem nevoie de alte soluţii. Oamenii aşteaptă de la noi nu în primul rând vorbe frumoase, nu doar să plângem pe umerii lor, nu doar să ne tânguim spunând că lucrurile merg rău în ţară. Oamenii aşteaptă de la noi soluţii pentru a vedea că suntem o variantă reală, alternativă la ceea ce se întâmplă în momentul de faţă", a conchis Năstase.

Back To Top