Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

catalin-beciuCătălin Beciu, care a scris pe Facebook că protestele de miercuri sunt „prima manifestaţie nazistă din ultimii 70 de ani", iar pe cei care au ieşit în stradă i-a numit „cretini" și "animale", a anunţat vineri că s-a autosuspendat.

 

Vicepreşedintele ALDE Graţiela Gavrilescu a precizat că acesta s-a suspendat din funcţia de vicepreşedinte al partidului.
„Cu precizarea asta chiar că închei: «trecerea pe persoană fizică», din postarea de aseară, înseamnă autosuspendare. De ce? Pentru că am avut o reacţie care a stârnit patimi, tonul fiind nepotrivit, în mod evident, dar şi pentru că am nevoie de ridicarea tuturor constrângerilor care m-ar putea împiedica să îmi exprim opiniile. Mă refer la fond, nu la formă. Am trimis deja documentul...", a anunțat Cătălin Beciu, potrivit News.ro.
El a şters şi postarea în care afirma că protestul care a avut loc, miercuri seară, în Bucureşti, faţă de intenţia Guvernului de a adopta ordonanţa privind graţierea, reprezintă „prima manifestaţie nazistă din ultimii 70 de ani din România".
Vicepreşedintele ALDE Graţiela Gavrilescu a precizat pentru News.ro că acesta s-a suspendat din funcţia de vicepreşedinte ALDE.

Digi 24

Back To Top