Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

basescu rasLiderul PMP a susţinut, într-o intervenţie pentru B1 TV, că politicienii PSD şi ALDE sunt extrem de slabi şi că Iohannis a reuşit să-i umilească.

"E o porcărie (modul în care guvernul Grindeanu a prezentat OUG privind graţierea - n.r), pentru că a trezit suspiciuni că e dată în interesul unor grupuri, nu că e o graţiere colectivă pe care fiecare ţară o face la un anumit interval de timp. Dar atunci când apar suspiciuni că e dată cu dedicaţie, sigur că reacţiile populaţiei sunt, pe bună dreptate, adverse. Părerea mea e că PSD s-a arătat incapabil să gestioneze crize. Aşa nişte prostălăi încă nu am văzut... Sunt capabili să creeze crize, dar sunt incapabili să gestioneze crizele pe care le-au creat.
I-aş invita să plece de la Victoria, pentru că nu sunt pentru aceste vremuri în care se produce Brexit, în care Trump cât de cât pune sub semnul întrebării NATO. Ei se ocupă de găinării. Sunt găinari cu procente mari!
Preşedintele a jucat mai bine ca toţi deştepţii din PSD. I-a umilit pur şi simplu şi îşi pregăteşte al doilea mandat. Ei sunt mari şi naivi şi incapabili să gestioneze o criză.
Ăştia ar trebui să plece de bunăvoie la cât de slabi sunt politic. Să se ceară afară! Să ai procentaj din ăsta în Parlament şi să fii umilit pentru că eşti incapabil să iei decizii în timp de criză... I-am avut în faţă zece ani şi am reuşit să-mi termin ambele mandate pentru că au fost slabi, iar acum sunt mai slabi decât au fost vreodată", a mai declarat Băsescu pentru B1 TV.

Sursa> gamdul.info

Back To Top