Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Gabriel Oprea, preşedintele executiv al celei mai noi formaţiuni politice in România, UNPR, susţine măsurile anticriză ale Guvernului Boc, însă spune că dacă acestea nu dau rezultate până la iarnă, actuala ehipă guvernamentală ar trebui să plece.

Aflat într-o vizită la Râmnicu Vâlcea, Gabriel Oprea a spus că, în cazul în care măsurile de austeritate anunţate să fie puse în practică după 1 iunie, de reducere cu 25% a salariilor bugetarilor şi cu 15% a pensiilor nu îşi vor atinge scopul în câteva luni, până la sfârşitul anului, înseamnă că guvernul are o problemă. Preşedintele UNPR a precizat că partidul său susţine măsurile de austeritate preconizate a se lua după 1 iunie, de reducere cu 25% a salariilor bugetarilor şi cu 15% a pensiilor, însă nu şi reducerea pensiei minime garantate. El a menţionat, de asemenea, că, dacă în câteva luni, până la sfârşitul anului aceste măsuri nu îşi vor atinge scopul, înseamnă că Guvernul "are o problemă" şi "probabil" poate să plece.

MApN nu a risipit banii

Întrebat, în cadrul unei confeinţe de presă, despre reducerile de personal şi de cheltuielile de la Ministerul Apărării Naţionale, Oprea a precizat că acestea s-au realizat "judicios", iar în ceea ce priveşte pensiile militare, cele sub 3.000 de lei nu vor fi afectate de legea unică. "Cât priveşte reducerile de personal şi de cheltuieli de la Ministerul Apărării Naţionale, acestea au fost făcute judicios. Noi am avut un buget de 1,31% din PIB şi ne-am străduit să ne încadrăm rezonabil în aceste limite. 75% au însemnat pensiile şi salariile şi 25% alte cheltuieli. Imaginaţi-vă, deşi strâmtoraţi, armata română, pe fronturile de luptă din Afganistan, a fost foarte apreciată de înalţi emisari NATO. Privitor la pensii, am avut o discuţie cu ministrul Muncii, Mihai Şeitan şi cu premierul Emil Boc şi a rămas stabilit faptul că pensiile sub 3.000 de lei nu vor fi afectate de legea unică a pensiilor. Acest lucru îl vor susţine şi parlamentarii noştri în Camera Deputaţilor la dezbaterea legii", a mai precizat Gabriel Oprea. Chestionat în legătură cu probabilitatea unei fuziuni cu PDL până în 2012, Gabriel Oprea a declarat că aceasta nu va avea loc. "Eu, personal, nu voi intra niciodată în PDL, iar partidul pe care îl conduc ca preşedinte executiv îşi va păstra doctrina de centru stânga", a conchis ministrul Oprea.

Back To Top