Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Liderul liberalilor, Crin Antonescu, este de părere că salariile nu vor reveni la actualul nivel după cele şase luni în care preşedinele Traian Băsescu şi premierul Emil Boc au afirmat să trebuie reduse temporar. El crede că într-un interval de trei-şase luni va fi o nouă "intervenţie" a şefului statului.

Pentru o creştere uşoară

"Eu cred că într-un interval de trei până la şase luni vom asista la o nouă intervenţie a preşedintelui, nu ştiu la ce oră, în ce stare şi sub ce influenţă, o intervenţie care ne va arăta că este foarte greu, că este o criză a întregii Europe, că mogulii media şi opoziţia continuă să îşi facă de cap, că trebuie să strângem cureaua şi că aşa cum a arătat FMI, în înţelepciunea lui, şi, fără îndoială, şi cu acordul guvernatorului Mugur Isărescu, trebuie să creştem nu mult, cu patru-cinci procente, cota unică, şi TVA", a spus, cu ironie, Antonescu.

Proiectul de lege privind reducerea cheltuielilor bugetare pentru care Guvernul îşi va asuma răspunderea va stabili în mod distinct că măsurile de austeritate sunt aplicate până la 31 decembrie 2010, în condiţiile în care din 2011 vor fi aplicate Legea pensiilor şi modificările la Legea salarizării.

Back To Top