Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

catalina bozianu 3Președintele PMP Prahova anunță că partidul din care face parte va susține moțiunea de cenzură împotriva guvernului Grindeanu alături de PNL, susținând că revolta cetățenilor este justificată. Cătălina Bozianu spune că trebuie să existe o dezbatere rațională pe aceste teme din spațiul public, astfel încât să existe un echilibru între lupta anticorupție și drepturile omului. Trebuie luciditate și responsabilitate, astfel încât modul de acţiune al guvernului PSD să nu degenereze într-un pericol la adresa stabilităţii României, crede Bozianu.

„Modalitatea în care guvernul Grindeanu a emis ordonanţa de urgenţă privind modificarea Codului Penal obligă Partidul Mişcarea Populară la acţiune politică parlamentară. De aceea, fără a fi la remorca PNL, vom susţine cu semnături moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu. Atât eu, cât şi colegii mei, considerăm că revolta şi îngrijorarea sutelor de mii de oameni care protestează în toată ţara este pe deplin justificată. Avem, însă, nevoie, de o dezbatere serioasă şi raţională, specifică statelor democratice mature, pe tema modificării legislaţiei penale, astfel încât aceasta să realizeze un echilibru între cerinţele luptei anticorupţie şi respectarea drepturilor omului, un echilibru cerut de principiul echilibrului între puterile statului de drept. Şi mai avem nevoie de luciditate şi de responsabilitate, astfel încât tensiunea acumulată în societate de modul de acţiune al guvernului PSD să nu degenereze într-un pericol la adresa stabilităţii României. Am încredere că noi, românii, vom trece acest test. Aşa să ne ajute Dumnezeu!” - sursa: facebook/catalinabozianu

Back To Top