Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

florin iordache juramantMinistrul Justiției a declarat, în urmă cu câteva momente, că nu va retrage ordonanța de modificare a Codului Penal.

El a încercat să explice și delegarea semnăturii. "Nu am timp cât mă ocup de buget, să fie un secretar de stat să poată semna. Și săptămâna trecută am făcut același lucru. Repet, pentru operațiunile curente. Eu mă duc dimineața și după-amiaza. În perioada cât eu lipsesc din Parlament, cineva trebuie să semneze. Nu e nicio delegare. Delegarea este de operațiuni curente, începând cu salarii și până la răspunsuri către cei care... trebuie să dăm un răspuns foarte clar. Deci, în continuare atribuțiunile de ministru le exercit eu, dar, repet, răspunsurile curente către autorități le poate semna un secretar de stat".
„Nu retrag nicio ordonanță, nu-mi dau nicio demisie", a mai declarat ministul Justiției când a fost întrebat dacă există posibilitatea să retragă ordonanța după care să demisioneze.

Back To Top