Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

sava andreiMembru PSD, fost deputat de Prahova, Andrei Sava a postat pe Facebook un mesaj de susținere a manifestațiilor, însoțit de remarci dure la adresa șefilor de la centru.

"Felicitări sutelor de mii de români care au ieşit în pieţe şi pe străzi, înfruntând frigul şi care au facut posibilă această victorie a dreptăţii! Mulţumiri Preşedintelui României, Klaus Iohannis, pentru poziţia corectă avută şi implicare! Mulţumiri magistraţilor români care au ales să lupte şi să nu cedeze în faţa presiunilor unor politicieni nocivi! Recunoştinţă oficialilor SUA, Germaniei şi celorlalte state europene pentru sprijinul acordat românilor şi României de a îşi menţine parcursul democratic!", a scris fostul deputat.
Conform republikanews.ro, mulți colegi de partid au replicat l-au numit trădător.
Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, a scris un comentariu prin care anunță excluderea lui Sava din partid: "Domnule Sava, şi eu vă respect opinia! Având în vedere că ea se plasează în afara Partidului Social Democrat, al cărui membru sunteţi încă, pot spune 2 lucruri. 1. Voi propune excluderea cât mai urgentă a d-vstră din partid. 2. Vă doresc succes în activităţile dvstră viitoare la alte formaţiuni politice".
Andrei Sava (35 de ani) a intrat în PSD Prahova venind de la PDL, partid cu sprijinul căruia devenise parlamentar. Republikanews.ro mai scrie că Sava a candidat pentru un nou mandat de deputat în 2012, el fiind astfel recompensat de USL, pentru că a votat în favoarea căderii Guvernului condus de Mihai Răzvan Ungureanu.

Back To Top