Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

catalin-beciuFostul vicepreşedinte al ALDE Cătălin Beciu, autosuspendat din partid după ce, într-o postare pe Facebook, a catalogat demonstraţiile din stradă drept „naziste", iar pe protestatari i-a numit „animale", transmiţându-le „mi-e scârbă de voi!", a anunţat luni, tot pe Facebook, că demisionează din ALDE.

Comisia de Fuziune a ALDE propusese deja Delegaţiei Permanente excluderea sa din partid ca urmare a acestor declaraţii.
Vicepreşedintele autosuspendat al ALDE Cătălin Beciu a postat, luni după-amiază, pe Facebook un anunţ prin care lasă să se înţeleagă că demisionează din ALDE.
„Încă ceva... Ca să nu mai fie discuţii, până la protest îmi voi depune demisia din partid. Adică, acum", a scris Cătălin Beciu, luni după-amiază, pe pagina sa de pe reţeaua de socializare.
Ulterior, el a revenit cu o nouă postare, în care spune că nu se delimitează de acţiunile ALDE şi că le mulţumeşte celor care i-au cerut să-şi reanalizeze intenţia.
„Precizări:
- anunţarea demisiei nu înseamnă o delimitare de acţiunile de până acum ale partidului, ci reprezintă strict dorinţa mea de a protesta activ, în stradă, împotriva abuzurilor;
- Biroul Naţional va discuta această situaţie, moment în care ne vom lămuri cu privire la ceea ce crede forul de conducere al ALDE despre felul în care aleg să acţionez. Atât. Aş mai spune doar că nu mă simt singur, considerând numărul mare de colegi care m-au sunat cerându-mi să-mi reanalizez intenţia. Nu mă aşteptam. Le mulţumesc pentru sprijin", a mai scris Beciu.
Comisia de Fuziune a ALDE, cel mai înalt for de conducere al partidului, a propus Delegaţiei Permanente Naţionale excluderea lui Cătălin Beciu, „ca urmare a declaraţiilor politice grave care au afectat imaginea partidului şi care se îndepărtează de principiile liberale, democratice şi de respect a drepturilor fundamentale ale cetăţenilor, cu referire specială la libertatea de exprimare", informează ALDE într-un comunicat.
Digi 24

Back To Top