Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Mircea CosmaPostarea Robertei Anastase în care o acuza pe Andreea Cosma că nu i-a votat amendamentul pentru construirea unui spital la Ploiești a generat reacții din partea lui Mircea Cosma, fostul președinte al CJ Prahova.

"Această ființă a cerut în mod imperios ca mie și familiei mele să ne fie făcute dosare penale. A făcut asta împreună cu șeful IJP Prahova de atunci, în ctombrie 2011. Pentru mine nu există Roberta Anastase.

De ce a blocat modernizarea drumului Valea Doftanei-Brașov? Să nu uite că d-na Udrea traiește! Dacă nu blocau cu sute de mofturi și expertize podul la Gara de Vest, azi aveau bani să facă un spital de interes local. Guvernul dă bani pentru investiții naționale și regionale. Așa că le recomand celor de la PNL și primarului Dobre, să acceseze fonduri europene", a comentat Mircea Cosma pentru republikanews.ro

Citește și: VIDEO: Roberta Anastase, declarație de RĂZBOI: „Clanul Cosma blochează în continuare dezvoltarea județului"/ „Doamna Andreea Cosma, nu votați?"

Back To Top