Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

catalina bozianuPreședintele PMP Prahova, deputatul Cătălina Bozianu, a anunțăt că majoritatea PSD și ALDE din Parlament a respins amendamentele propuse de ea la proiectul de buget.

Comunicatul de presă:

"Majoritatea PSD-ALDE din Parlament a respins amendamentele PMP referitoare la dezvoltarea județului Prahova

Majoritatea PSD-ALDE din Parlament a respins cele 23 de amendamente pe care le-am formulat la proiectul de lege a bugetului de stat, deși acestea au primit avizul pozitiv al comisiilor parlamentare de specialitate.
Amendamentele au fost introduse după consultarea cu primarii prahoveni, indiferent de culoarea lor politică, și vizau finanțarea unor proiecte de dezvoltare atât în Municipiul Ploiești. Este vorba, în primul rând, de construirea spitalului de pediatrie pentru care m-am angajat, în fața prahovenilor, să lupt la București, cât și din alte proiecte vitale pentru județ, cum ar fi reabilitarea drumului Valea Doftanei-Săcele, o variantă de natură să decongestioneze traficul aglomerat de pe DN1.
Consider că este datoria mea să le comunic prahovenilor refuzul guvernanților de a ține cont de cerințele noastre. Acest refuz înseamnă, pe de o parte, că noi, ploieștenii, vom continua să ne tratăm copiii fie în județ, în condiții improprii, fie la București, iar, pe de altă parte, că bucureștenii vor parcurge, și în viitorul apropiat, distanța rutieră până la Sinaia sau retur, în 5-6 ore.
Efortul meu și al colegilor pentru dezvoltarea județului nostru nu se oprește nicidecum aici. Îi asigur pe oamenii care ne-au acordat încrederea lor că vom continua să facem tot ceea depinde noi pentru ca proiectele bune pentru județ să devină, cât mai curând, realitate.
Țin să le mulțumesc, totuși, parlamentarilor de Prahova, indiferent de apartenența politică, care au votat amendamentul meu de alocare banilor necesari construirii spitalului de pediatrie.
CĂTĂLINA BOZIANU,
Președintele
MIȘCĂRII POPULARE PRAHOVA
Ploiești"

 

Back To Top