Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

catalina bozianu 2Colegiul Naţional al Partidului Mişcarea Populară a decis schimbarea din funcţie a 19 preşedinţi de organizaţii judeţene, urmare a rezultatelor obţinute la alegerile parlamentare, interimatul la şefia respectivelor filiale urmând a fi asigurat de parlamentari PMP, a anunțat președintele partidului, Traian Băsescu.

Președintele PMP Prahova, deputatul Cătălina Bozianu, preia și conducerea interimară a organizației Dâmbovița, urmând să se ocupe de filială până la organizarea alegerilor interne pentru desemnarea unui nou lider local. 

„Organizația PMP Prahova s-a aflat pe locul 10 la nivel național într-un top al partidului legat de scorul la alegerile parlamentare. Așadar, am avut un rezultat bun, cu care ne mândrim. Decizia de astăzi reprezintă o etapă firească care va duce la consolidarea partidului nostru la nivel național prin alegerea unor lideri noi acolo unde au fost rezultate sub așteptări. Funcțiile interimare asigură desfășurarea corectă a alegerilor interne în respectivele filiale. După testul reprezentat de Parlamentare, PMP va demonstra în continuare că o organizație politică nouă poate avea succes în România dacă este compusă din membri onești, dedicați comunităților din care fac parte”, a declarat Adrian Pițigoi, viceprimarul municipiului Câmpina și vicepreședinte PMP Prahova.

"Au fost schimbaţi 19 preşedinţi de organizaţii şi numiţi preşedinţi interimari, totul funcţie de rezultat (de la alegerile parlamentare - n.r.). Având în vedere că partidul a fost nou, e un partid care a participat prima dată la alegeri legislative, pragul de menţinere a conducerii a fost 5%, adică pragul dat în legislaţia electorală. Toţi preşedinţii de la organizaţiile care au obţinut sub 5% au fost schimbaţi astăzi. În foarte multe organizaţii am trimis parlamentari să preia organizaţia. Nu ca să rămână acolo, ci ca să organizeze alegerile. În plus, preşedinţii care astăzi au predat sau predau funcţia către interimari au, la rându-le, dreptul să candideze (la şefia organizaţiei - n.r.)", a precizat Băsescu, după şedinţa Colegiului Naţional al PMP, citat de agerpres.ro.

 

 

Back To Top