Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

nicusor-danBiroul de Presă al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie precizează că există un dosar în lucru de la începutul anului. „Pe rolul secţiei de urmărire penală şi criminalistică este înregistrat de la începutul anului un dosar, fiind începută urmărirea penală cu privire la faptă, pentru delapidare, spălare de bani şi conflict de interese", se arată într-un răspuns al Biroului de Presă al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Vizate ar fi finanţările online pe care partidul condus de Nicuşor Dan le-a primit în timpul campaniei electorale şi modul în care au fost folosite sumele primite.

Preşedintele USR, Nicuşor Dan, a declarat că nu ştia de acest dosar. "Tot ce ştiu este din presă. Din câte înţeleg, este «in rem». La noi toată interacţiunea oficială a fost cu AEP (Autoritatea Electorală Permanentă - n.r.) şi pe alegerile locale ne-au rambursat 500.000 din 650.000. Pentru restul am făcut contestaţie, care este la Judecătoria Sectorului 1, o contestaţie administrativă. Noi am făcut duminica trecută o conferinţă de presă în care am răspuns la tot ce s-a rostogolit în spaţiul pubic ca zvon", a declarat pentru agenția MEDIAFAX Nicuşor Dan.

Preşedintele USR a mai spus că unul dintre zvonuri se referea la conflictul de interese, respectiv că Asociaţia Salvaţi Bucureştiul şi partidul pe care îl conduce funcţionau în acelaşi sediu, iar ele implicat atât în activitatea asociaţiei, cât şi a partidului.

"În opinia mea, nu e absolut nimic în neregulă. Au folosit într-adevăr acelaşi sediu, dar au plătit o cotă a chiriei. Pe celelalte două infracţiuni de care se vorbeşte, eu nu văd nicio legătură cu activitatea noastră", a apreciat liderul USR.

"Nu vreau să fac speculaţii, dar au tot fost lucruri. Se reiau imagini cu un domn care seamănă cu Mihai Goţiu şi se spune că ar fi Mihai Goţiu care doarme beat pe plaja din Vama Veche, evident, fără să fie el. Se spune că Vlad Alexandrescu doarme în Parlament, deşi, dacă te uiţi atent, vezi că el îşi citeşte telefonul. Sunt informaţii împotriva noastră în spaţiul public", a mai spus Nicuşor Dan.

Back To Top